Despre Noi

SUNTEM AICI PENTRU A VĂ CONECTA LA CALITATE!

BeConnect a aparut din pasiunea pentru nou, inovatie in materie de telefonie mobila si accesorii la preturi accesibile, cu un raport calitate – pret excelent.

Desigur viitorul este in digital, in tehnologie, in AI si IoT, si cu totii suntem acum interesati de performanta cat mai ridicata a dispozitivelor si a gadget-urilor pe care le folosim, dar totodata suntem interesati si de costul pe care il platim pentru acestea.

BeConnect vine cu propuneri noi, de top, calitative, ce sunt testate si au review-uri excelente pe alte piete, acolo unde brandurile sunt mai cunoscute.

Piata de accesorii si gadget-uri ofera o diversitate ampla, iar sugestiile BeConnect sunt din nou atractive din punctul de vedere al calitatii si al costului oferit, datorita selectiei atente a produselor.

DE CE SĂ ALEGI PRODUSELE NOASTRE

TRANSPORT GRATUIT

Dacă alegi să adaugi produse în coș în valoare de minim 500 lei, oferim transportul acestora gratuit, oriunde în România. Pentru comenzi de valori mai mici, transportul prin curier rapid este 25 lei.

Suport Online 24/7

Ai nevoie de ajutor pentru a plasa o comandă sau dorești mai multe detalii despre produsele noastre? Ne poți contacta oricând folosind formularul de contact, iar noi îți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

100% BANII ÎNAPOI

În cazul existenței unei nemulțumiri sau fără a preciza motivele, aveți dreptul de a solicita returul comenzii, în termen de 14 zile calendaristice. Acest lucru este posibil doar respectând politica de returnare.